Beauty Salon La Miha   Schoonheidssalon & Nagelstyling
 

Mijn naam is Mihaela Greep en ik ben 45 jaar.

Ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Allround Nagelstyliste. Sinds kort heb ik mijn eigen Beauty Salon in de wijk Het Balkon in Maassluis. 

Achter onze gezinswoning heb ik een mooie, vrijstaande praktijkruimte helemaal ingericht voor mijn werkzaamheden. Hier kan ik in een relaxte ambiance al de behandelingen uitvoeren zoals hieronder omschreven staan.

Ik voer gezicht/gelaat en hars behandelingen uit en hiernaast geef ik ook voet en hand verzorg behandelingen. Dit omvat ook het lakken/gellakken van nagels.

Daarnaast doe ik nagelreparaties op basis van gel en verlengingen van nagels met tip of sjabloon.

Binnen mijn werk gebruik ik voor manicure pedicure hybride nagellak van Crisnail, Polygel van Gelish, Fiber gel van White Angel en BIAB  producten.

Als verzorgingsproducten gebruik ik Bio Balance Essentials van uitstekende kwaliteit. De producten zijn vooral opgebouwd uit essentiële oliën, algen, plantenextracten en plantolien. De gebruikte parfums zijn hypoallergeen (minimaal risico op allergische reacties). Producten van Bio Balance Essentials en Crisnail zijn in de salon te koop.

Maak een afspraak en laat je eens lekker verzorgen en verwennen in mijn praktijk.

Groetjes Mihaela

Beauty Salon La Miha

 

Openingstijden

Openingstijden

di-vr  dinsdag-vrijdag:   09:00-13:00
14:00-22:00
za  zaterdag:   09:00-13:00
14:00-17:00
zo  zondag:   09:00-13:00